Millet Bahçesi için CHP’li belediyeyi aylar sonra hatırladılar

Mersin Millet Bahçesi, Yenişehir Belediyesi sınırları içinde bulunuyor. Proje başladığından beri sürecin dışında tutulan CHP’li belediye başkanı Abdullah Özyiğit, bugun Vali Ali İhsan Su ile birlikte Millet Bahçesi’ni gezdi.
Mersin Valisi Ali İhsan Su, yapımı devam eden Mersin Millet Bahçesi’ni gezdi. Vali Su’ya gezide AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de katıldı.
Millet Bahçesi yapımı sürecinde CHP’li Büyükşehir Belediyesi ile Yenişehir Belediyesi dışarıda tutulmuştu. AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ise proje alanı kendi sınırları içinde olmamasına rağmen projeyi sahiplenmiş ve kendi çabasıyla projenin yapıldığını iddia etmişti.
Millet Bahçesi’nin 29 Ekim’de açılacağı daha önce Mustafa Gültak tarafından açıklanmıştı.
Gültak, bugünkü gezinin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında tarih vermedi, en kısa zamanda hizmete girecek dedi.